Tjänster

Vi har en lång erfarenhet av att hålla skräddarsydda parkourevents för såväl privatpersoner som kunder. Här kan du läsa lite mer om exempel på vad vi brukar göra. Söker du något som inte är med här? Skicka ett mail till info@qualitymovement.se så ser vi till just dina behov! 

Skolor

  • Fritidsdagar, inspirationskurser, seminarium
  • Vi kommer till din skola och lär dig och din klass Le Parkour!

Personlig Träning

  • Träning med dig i fokus
  • För dig som vill träna intensivt och som gärna tränar i en mindre grupp eller par.

Företagsevent, möhippor, kickoff

  • Parkour med dina kollegor
  • Gemenskap är ett av parkourens ledord, vilket gör det till ett utmärkt teambuilding-tillfälle

Lokala Parkourkurser

  • Parkour hos dig
  • Svårt med logistiken till träningarna, låt oss komma till din ort och hålla en lokal parkourkurs

Skolor

Fritidsdagar, inspirationskurser, seminarium

Le Parkour har en självklar plats i skolundervisningen med budskap så som självförtroende, ansvar, stresshantering och förstås rörlighets- och styrketräning. Helt enkelt att skapa en stark individ som i sin tur kan stärka samhället, ett syfte som direkt delas med skolan.

När vi kommer till er så utgår vi från en nivå där man både kan vara helt ny till träningsformen men även ganska rörelsevan. Vi har stor förmåga att snabbt kunna anpassa utmaningarna och övningarna utefter hur duktiga vi märker att eleverna är.

Under en klass på 1 timme går vi snabbt igenom grunderna bakom parkour och dess träningsfilosofi, varpå vi går genom väl utvalda övningar och teknikutmaningar som knyter samman med filosofin.
Man lär sig bra genom att höra, bättre genom att se, men bäst genom att få se, höra och utöva – och det är en princip vi applicerar på alla våra träningar.

Parkour är en träningsform som i många element går ut på att anpassa sig efter sina förutsättningar och sin omgivning. Och det är något vi vill försöka leva upp till.
När ni bokar oss så åker ett i förväg överenskommet antal internationellt utbildade coacher ut till er och håller ett träningspass som går igenom bakgrunden, syftet och grundteknikerna i Parkour.

Vill ni vara ute? Säg bara var!
Vi har flera rekommenderade platser men vi kommer gärna och undersöker er skolgård och närområde för att kunna hålla en workshop på plats.

Vill ni vara inomhus? Inga problem!
Det är ganska vanligt att vi håller klasserna i skolornas egna gympasaler.

På en timme kan vi enkelt gå igenom basen av parkour. På två timmar kan vi ge er ett träningspass ni sent glömmer.

Maila oss här!

Personlig träning

 Träning med dig i fokus

För dig som vill träna intensivt och som gärna tränar själv, i en mindre grupp eller par. Våra Personliga Tränare erbjuder inte bara fokus på Parkour utan även naturlig rörelse och holistisk hälsa. Vi vill att du ska träna för att hålla, vara användbar och må bättre. Har du ett specifikt mål du vill nå kan vi självklart hjälpa till med det utöver det vi nämnt ovan.

Varje träning är unik och anpassad efter erfarenhetsnivå. Eftersom vi använder oss av vår omgivning som träningsredskap kommer träningen alltid att vara rolig, varierande och utmanande.

Företagsevent, möhippor, barnkalas etc

Träning med gemenskap

Ett av Parkourens ledord är just ‘gemenskap’. Detta gör träningen till en perfekt aktivitet för dig och dina vänner eller kollegor på företagskickoffen eller på födelsedagskalaset.

Vi går gemensamt igenom plats och upplägg och vi bygger ett träningspass anpassat efter era önskemål, rörelsevana och energinivå. En promenad genom parken eller ett fyspass ni aldrig kommer glömma. Ni väljer – vi fixar.

Maila oss här!

Lokala Parkourkurser

Parkour på era villkor

Vill ni träna parkour men känner att våra träningslokaler inte ligger tillräckligt nära? Inga problem! Vi kan komma till er.

Under en 10 veckors period så kommer vi gå igenom de grundläggande parkour teknikerna som vi sömlöst binder ihop med filosofin och tankesättet som gör Parkour unikt. Vi kommer utgå från den energinivån vi märker att deltagarna har och går efter ett flexibelt schema framåt mot de mer avancerade rörelseteknikerna och filosofiska aspekterna så som att överkomma rädslor, flow och hur man kan tänka kring hälsa och kost.

Vi erbjuder en coach som kommer vara med er under hela serien av lektioner och på så vis lära känna eleverna bättre.

Gruppstorleken får variera mellan 10-15 deltagare per coach. Kontakta oss för prisuppgift.

Maila oss här!