fbpx

VÅRA COACHER

Medarbetare Stockholm

Brandon Lee James Sandén
Brandon Lee James SandénCoach
Brandon började träna med Quality Movement 2011 och utvecklades snabbt. Ganska snabbt började han hjälpa till på träningarna och var tidigt en assisterande coach på våra klasser. Ett tag senare började han lära ut Parkour hos andra föreningar men har nu kommit tillbaka till Quality Movement igen för att lära ut och delta och arbeta med utvecklingen av organisationen.
Martin Svenselius
Martin SvenseliusVD, Senior Coach
Utbildad till idrottslärare på GIH och har haft flertalet jobb som handlar om att leda och utbilda ungdomar i rörelse och träning. Efter att ha haft parkour som ett intresse ända sen 2005 så har Martin under flera perioder tagit rollen som ledare över de grupper som fort spreds över Stockholm.

Först 2008 bildade han tillsammans med två vänner Stockholm Parkour Academy som han skötte vid sidan av idrottsläraryrket. Han har haft flera jobb med bl.a. TV4, Nokia, Kulturhuset i Stockholm m.fl. Ett par år senare gick han över för att sköta firman på heltid med hjälp av sina goda vänner Viktor och Rasmus.

Martin, tillsammans med Viktor, är de två enda ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Viktor Andersson
Viktor AnderssonCreative Director, Senior Coach
Med jämna uppehåll sen 2006, tog Viktor upp parkouren på allvar 2009. Från att han tog ADAPT level 1 så började han allt mer hjälpa till på klasserna. Viktor, tillsammans med Martin är de enda två certifierade ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Viktor jobbar som fotograf och grafisk designer vid sidan av Quality Movement och har designat logotype, kläderna i webshopen samt tagit majoriteten av fotograferierna på siten.

AnnSofie Svensson
AnnSofie SvenssonCoach, Personlig tränare
AnnSofie är en av Sveriges tidigare utövare, ursprungligen från Sollefteå i norra Sverige med en bakgrund inom gymnastik, akrobatik och cirkus så leder hon klasser med tydligt fokus på det kreativa, flow-fyllda och uttryckningsfulla aspekterna i parkour. Med ett stort engagemang inom scenen har hon lagt mycket energi och tid på att möjliggöra och uppmuntra kvinnor att komma in i sporten. 2018 började hon jobba med Quality Movement och licensierades strax därpå som personlig tränare.
Alexander 'Menkan' Stamenkovic
Alexander 'Menkan' StamenkovicAssistant Coach
Alexander började träna Parkour i samband med att Quality Movement (på den tiden Stockholm Parkour Academy) grundades och var med på våra klasser tillsammans med Brandon och Wictor.
Sen dess har han spenderat väldigt mycket tid på att resa runt hela världen och tränat med bl.a. flera medlemmar från Yamakasi – Parkourens grundare.

Med ADAPT Level 1 i sin repertoar och flera års erfarenhet av att lära ut Parkour på sin hemort i Gustavsberg så var Alexander ett självklart tillskott till verksamheten när vi växte och behövde fler tränare.

Wictor Hägglund
Wictor HägglundCoach
Wictor började träna med Quality Movement 2012 i samma veva som Brandon. Med lite fler uppehåll pga andra anställningar så har Wictor inte varit lika aktiv, men under en utbildningshelg visade han sig fruktansvärt kapabel. Med en energi och lekfullhet utan dess like hjälper han till på de träningar där han har tid, och lägger sin tid utanför träningarna på vigorös styrketräning.
Rasmus Pettersson
Rasmus PetterssonCoach
Rasmus började träna i samband med att Viktor tog sin träning på större allvar vid 2010. Hans stora önskan och förmåga att träna hårt och mycket gjorde att han snabbt utvecklades och blev organisationens första officiella assisterande och extra tränare. Sen dess har han både gjort sin ADAPT Level 1-utbildning här i Stockholm under Sveriges första ADAPT-kurs och dessutom rest över hela världen och tränat med människor från alla delar av vår jord.
Idag studerar han på KTH och även om han inte har några regelbundna klasser så har han mycket att göra med organisationen kanske framförallt med planering och utförande av event likt S.Q.U.A.T-Trials.

Medarbetare Göteborg

Magnus Lundqvist
Magnus LundqvistCoach
Magnus har tränat av och till ända sedan 2010. Vid 2012 började han träna regelbundet och höll sporadiskt klasser i Göteborgsområdet. 2014 var Magnus med och startade upp Quality Movement Parkour i Göteborg. Hans träning är djupt rotad i det funktionella. För honom är det viktigt att känna sig hemma i hela staden, året runt, vare sig det handlar om räcken, kluriga broklättringar eller terränglöpning i mörker. Magnus älskar att sätta ihop utmaningar som kräver fysik, intellekt och samarbete. 
Anna Friberg
Anna FribergCoach
Anna var en av de ursprungliga organiserade tränarna i Göteborg och tränade tillsammans med Quality Movement redan 2010 när gruppen fortfarande kallades Göteborg Parkour Academy.
Tillsammans med Magnus tog hon an utmaningen att utveckla det som idag är Quality Movement Parkours göteborgsgren. Idag studerar hon till Fysioterapeut utöver sin träning.
Johan Petersson
Johan PeterssonCoach
Johan har tränat med Quality Movement Parkour i Göteborg sedan 2014 och har ett stort intresse för träning. Med stor erfarenhet inom OCR (Obstacle Course Racing) bygger även Johans träning väldigt mycket på uthållighet och effektivitet över hinder.
Derek Johansson
Derek JohanssonCoach
Derek är det nyaste tillskottet till arbetsstyrkan som är Quality Movement Parkours ledarteam. Med rötter i Kanada tränade han med Parkour British Columbia i Vancouver. Nu är han tillbaka i Sverige och jobbar som Audio Designer om dagarna och lär ut Parkour om kvällarna
X