PARKOURKLÄDER

Varje år tar vi på oss att beställa sköna parkourkläder till våra elever och deltagare. I år beställer vi byxor från det serbiska parkourklädesmärket Skochypstiks och hoodies från en lokal leverantör. Eftersom dagens marknad inte gör det lönsamt för oss att ta in och lagerhylla kläder så tar vi därför in förbeställningar av plaggen. I samband med detta kan man även beställa övriga plagg från deras webshop och vi står för frakten.

Gå in på länkarna nedan för att beställa era plagg!

I samband med vårt långa samarbete med Skochypstiks har de i år erbjudit att, så länge vi beställer minst 20 plagg, vi får vi välja färg och tyg helt fritt. Så därför har vi tagit fram denna här unika färgkombinationen som inte går att få tag på någon annanstans!

Fyll i nedan vilken storlek på de plagg du vill ha så återkommer vi med faktura när vi fått tillräckligt många förbeställningar och lägger beställningen!
Lämna bara tomt på de plaggen du inte vill ha.

Det här är en prima chans att få tag på riktigt sköna, unika träningskläder i hög kvalité

Priset är 599kr för QM-specialbyxorna. Samtliga priser står på länken nedan!

Beställ ditt par här!

I samma veva beställer vi hoodies från ett lokalt tryckeri med ett nytt tryck i reflexfärg! Dessa sköna hoodies har vi beställt åt våra elever i många år och är en favorit av både barn, vuxna och tränarna!
I en fyrkantig ruta formar sig texten runt logotypen. Texten är historian bakom parkour från vår hemsida. Perfekt för dig som vill bättra på historiakunskapen och se “fly” ut på samma gång! 🙌🏼

Priset är 299kr för en barntröja och 399kr för en vuxentröja!

Beställ din hoodie här!

Lägg er beställning före den 23’e September så ska vi förhoppningsvis få kläderna före jul!

Reservation för att en del storlekar och färger kan ta slut. Men då hör vi av oss innan beställningen går iväg!