fbpx

PARKOUR: AVANCERAD UNGDOM – NACKA

Nästa träning

september, 2022

Välkommen till medlemssidan för Parkour: Avancerad Ungdom – Nacka

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:

– Dessa pass är till för dig över 13 år, annars kolla in våra lokala kurser!

– Mötesplatsen är en hållplats inom kollektivtrafiken i Nacka, mer detaljerad info finns under respektive träningspass på www.qualitymovement.se/trainings

– All träning sker på egen risk. Skador är sällsynta men är en naturlig del av all träning. Prata med din coach vid skada eller om du har frågor om säkerhet.

– Ta kläder efter väder då all träning sker utomhus. Är det kallt så ta gärna en extra jacka med som du kan ta av dig under passet.

– Om du blir sen, det är ok, sånt händer! Men meddela din coach INNAN passet har startat så att hen kan hjälpa dig att hitta gruppen. Telefonnr finns infon för respektive pass.

– Allt är frivilligt, alla är på samma sida och övningar kan anpassas till din nivå och dagsform.

– Välj dina strider. Är du rejält förkyld eller är skadad på nivån att du inte ens kan jogga så är det inte träning din kropp behöver. Vila hellre för att komma och ge allt en annan dag.

– Tag med minst en halvliter vatten (endast vatten) att dricka. Föredrar du att inte dricka under passet så se till att vätska upp ordentligt i förväg.

Brandon Lee James Sandén
Brandon Lee James SandénCoach – 0708 690 852
Brandon började träna med Quality Movement 2012 och utvecklades snabbt. Ganska snabbt började han hjälpa till på träningarna och var tidigt en assisterande coach på våra klasser. Ett tag senare började han lära ut Parkour hos andra föreningar men har nu kommit tillbaka till Quality Movement igen för att lära ut och delta och arbeta med utvecklingen av organisationen.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

INFORMATION