fbpx

Parkour: Alla Nivåer

Välkommen till medlemssidan för vår parkourklass Parkour: Alla Nivåer i Stockholm

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ’hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Coacherna för gruppen

Martin Svenselius
Martin SvenseliusSenior Coach
Utbildad till idrottslärare på GIH och har haft flertalet jobb som handlar om att leda och utbilda ungdomar i rörelse och träning. Efter att ha haft parkour som ett intresse ända sen 2005 så har Martin under flera perioder tagit rollen som ledare över de grupper som fort spreds över Stockholm.
Först 2008 bildade han tillsammans med två vänner Stockholm Parkour Academy som han skötte vid sidan av idrottsläraryrket. Han har haft flera jobb med bl.a. TV4, Nokia, Kulturhuset i Stockholm m.fl. Ett par år senare gick han över för att sköta firman på heltid med hjälp av sina goda vänner Viktor och Rasmus.

Martin, tillsammans med Viktor, är de två enda ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Nästa träning

july, 2020

No Events

INFORMATION

Välkomna till sommarklasserna

Sommarens klasser är igång och i år är det är en del som skiljer dessa från terminens vanliga klasser.

Under sommarklasserna har vi alltid försökt att ge er något extra som tack för att ni vill fortsätta träna med oss över sommarmånaderna. Detta har blivit av i form av mer teoritiska pass, kurser eller pass med väldigt specifika fokus.

Denna sommar har vi valt att köra ett speciellt tema varje vecka med syfte att förklara flera av de filosofiska grundstenarna av träningsformen. För att förtydliga dessa tankar ytterliggare kommer vi även att posta korta artiklar här så att ni som vill kommer att kunna läsa på mer om de teman ni tyckte var intressanta.

Vi uppmuntrar er också att ställa frågor på passen och om ni vill läsa mer om något specifikt ämne så kan er coach visa er vidare till fler källor.

Med det så önskar vi er en bra sommar och vi ses på nästa klass!

Med vänlig hälsning,
Martin Svenselius

By |juni 29th, 2020|Artikel|

Intresseanmälan Parkour i Hammarby Sjöstad 6-8 år LÖRDAGAR

Vi har nu en termin kört en mycket lyckad kurs för elever i 6-8 års ålder i sjöstan på onsdagar. Det har däremot funnits ett intresse för en helgklass. Vi behöver minst 6 elever för att kunna ha en grupp med utgångspunkt i Sjöstan. Skicka intresseanmälan nedan så återkommer vi när vi har en grupp och vad som är passande startdatum!

Tidpunkten för klassen är Lördagar kl 14:00-15:00

Ifall ni har några frågor så är det bara att maila viktor@qualitymovement.se

Intresseanmälan Parkour 6-8 år på lördagar

Click me to change the description.

X