Stor erfarenhet inom reklamfilm, företagsshower, releasefester etc.

Parkour är en träningsform, en disciplin och ett sätt att leva. Men det är dessutom väldigt häftigt på bild! Parkour tog Holywood-scenen med storm 2006 där Sebastian Foucan vigoröst flög genom byggarbetsplatser och hustak med en ihärdig superspion i hack i häl.
Året därpå, 2007 introducerade parkourlikande element i flera högbudgeterade TV-spel som Assassins Creed och Mirrors Edge och någonstans där det sagt. Parkour var här för att stanna.

Ända sen dess har vi på Quality Movement Parkour hjälpt företag få den här actionladdade sporten till sina event. Vi har gjort releasefester, shower, workshops, reklamfilmer, flashmobs etc.

Bland våra tidigare arbetsgivare har vi bl.a. Ubisoft, Disney, Försvarsmakten, Lätta, Nordea och många fler. Där har våra uppgifter varierat brett allt från reklamfilmer för TV-spel till flashmobs på sergels torg i Stockholm.

Varför anlita oss?

Har du en idé eller ett event som du skulle behöva lite mer action och händelser i? Eller bara en kul aktivitet för dina kollegor och anställda att hitta på som en kickoff? Hör av dig till oss så kommer vi tillsammans på ett koncept som kommer göra just ditt event unikt någon annans.

Kontakta oss för bokning och prisuppgift.

Tidigare uppdragsgivare