Sommarterminen

Sommaren är här

…och med den kommer vår årliga sommartermin. Ni som redan tränat med oss ett tag vet redan att de skiljer sig lite från våra vanliga träningar.

Först och främst märker ni att träningarna inte har några nivåer. Varje klass har ett tema som är anpassat på ett sånt vis att du får en utmaning oavsett vilken nivå du är. Fördelen med det här är att få ihop våra deltagare lite mer så att de som tränar på olika nivåer får träffa varandra och läras och inspireras utav varandra.

Nytt för i sommar är också att vi kommer erbjuda regelbundna events varje helg med fokus på delar utav parkour som är svåra att lära ut under de vanliga passen. Mer information om dessa hittar ni längre ner!

Vi kommer även bjuda in gästcoacher från olika delar av sverige och världen för att ge en bredare bild av hur parkour kan utövas!

Parkour är roligast att träna tillsammans!

Det vet vi, det vet du. En del gillar att träna själv, men de flesta av oss tycker om att ha lite sällskap när man tränar.

Så har du någon kompis som länge varit sugen men inte riktigt haft motivationen att komma igång? Just nu ger vi 15% rabatt om du tar med dig en kompis som inte tränat med oss förut. Ange kompisens namn och personnummer vid anmälan så lägger vi till rabatten på er order!

Anmäl dig här!

Events

Viktor Viking Vakeupclass

Viktor Viking Vakeupclass är en träning som gjorde sin premiär under Fimbulwinterjam III och var en stor succé för deltagarna. Det är en träning som tar plats kl 8:00 på morgonen och håller på mellan 2 och 3 timmar. Syftet med träningen är både fysisk och psykisk styrketräning för att rivstarta dagen men även bli en starkare parkourutövare!

SQUAT Night Mission

SQUAT Night Mission är ett nattligt uppdrag med fokus på tyst, kontrollerad och kontinuerlig rörelse. Ni som varit på vårt årliga event SQUAT Trials kommer känna igen en del moment. Men det är inget krav att ha deltagit på det eventet för att vara med på detta!

Träningarna kommer ta plats nattetid med start kl 23 och håller på i 2-3 timmar. Anpassat för alla nivåer.

Parkour: Natural

Parkour: Natural är ett träningspass som är menat att ta oss närmre våra rötter. Vi kommer utgå från den naturliga metoden när vi tränar och kommer involvera mycket rörelse utanför de urbana miljöerna. Varje pass kan komma att innehålla moment där det krävs badkläder så se till att komma förberedd! 

Passen kommer ske dagtid kl 14:00 så ta med kläder som passar väder. Passet är anpassat för alla nivåer! 

Villkor

Säkerhet är ett av de absolut viktigaste momenten för oss och våra coacher gör allt i sin makt både innan, under och efter träningspassen för att försäkra en säker upplevelse på våra klasser. Vi har hållit tusentals klasser sen 2008 och har aldrig upplevt värre värre skador under vår uppsikt än stukade fötter och blåmärken. 

Detta till trots så är Parkour fortfarande en träningsform där man utsätter sig för beräknade risker och tyvärr så händer det ibland olyckor. På grund av naturen av träningsformen kan Quality Movement AB och deras coacher tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan komma att uppstå under våra klasser. 

Genom anmälan blir du även medlem i vår ideella förening tills du väljer att gå ur den.

För att delta på våra klasser är du medveten om och accepterar att detta sker på egen risk. 

 
 
 
 

Efter genomförd betalning samt deltagande på en eller flera klasser utgår ingen ångerrätt på deltagaravgiften.

Du godtar även att eventuella fotografier som tas av coacher och anställda av Quality Movement AB under träningstillfällen  kan kommas att användas vid marknadsföring och i sociala medier.