GÖTEBORG

STOCKHOLM

PARKOURKLASSER FÖR BARN I STOCKHOLM

Lek och rörelse med parkourinspiration. Säker träning. För åldrarna 6-8 eller 9-12 år.

Vi har klasser på olika ställen alla dagar i veckan över hela Stockholm. Se vart din närmaste parkourgrupp är här! 

Anmälan

Träningssugen?

Är du intresserad av att lära dig parkour? Eller har du ett barn som envisas med att klättra upp på ALLT? Dessa klasser förbereder dig för de avstånd och höjder som kroppen utsätts för senare i din parkourträning. Hoppteknik, landningsteknik och olika sätt att passera hinder tränas varje pass!

Dessa klasser förbereder dig för de avstånd och höjder som kroppen utsätts för senare i din parkourträning. Hoppteknik, landningsteknik och olika sätt att passera hinder tränas varje pass!

Samtidigt så knyts alla övningar och klasser ihop med olika delar av parkourens filosofi, bakgrund och tankesätt. Allt ifrån hur vi hanterar rädsla, hinder och vår kropp till hur man tänker på sin omvärld med respekt och ödmjukhet – något som ligger parkourens kärna väldigt nära.

 

Träningarna sker alltid utomhus på olika platser varje vecka, så ta med kläder efter väder. Man kan se var nästkommande träning är på första sidan eller här.

Vill du att vi kommer och öppnar en klass där just ni bor?

Inga problem! För att en klass ska kunna bli av behöver vi bara hitta en dag som passar er och att vi får in åtminstone 6 st elever innan terminsstart. Innan terminen börjar kommer vi och håller ett prova-på-pass helt kostnadsfritt.

Hör av dig!

Säkerhet

Barn måste få röra sig och testa sina gränser men säkerhet måste alltid komma först. Träningen sker på egen nivå för att på bästa sätt bygga upp din balans, kroppskontroll, reflexer och styrka genom rörelse, lek och grupputmaningar.

Eleverna kommer aldrig att pressas till att göra något de inte vill och samtidigt erbjudas förenklingar för att stimulera individens utveckling. Man utvecklas stegvis genom att bryta ner teknikerna i ibland till synes löjligt små steg och ökar svårighetsgraden efter elevens nivå. På detta vis undviker vi både akuta och långvariga skador!

Tycker du inte träningen är på din nivå? Säg till! Vi kan göra övningarna evigt mycket lättare, men även på gränsen till omöjligt svåra!

Måndag – Fredag kl 17
Se vilka orter vi har träningar på här!

Anmälan

PAKOURKLASSER FÖR BARN I GÖTEBORG

Intresseanmälan för Parkourklasser för barn i Göteborg

Intresset har varit stort för barnklasser. Därför tar vi nu in intresseanmälan för att öppna en kurs här.
Kursen är om 10 tillfällen och priset är 1500kr. Grupperna är minst 6 barn och max 12 st per tränare.
Till en början kommer träningen ske kring Linnéplatsen.

Villkor

Säkerhet är ett av de absolut viktigaste momenten för oss och våra coacher gör allt i sin makt både innan, under och efter träningspassen för att försäkra en säker upplevelse på våra klasser. Vi har hållit tusentals klasser sen 2008 och har aldrig upplevt värre värre skador under vår uppsikt än stukade fötter och blåmärken. 

Detta till trots så är Parkour fortfarande en träningsform där man utsätter sig för beräknade risker och tyvärr så händer det ibland olyckor. På grund av naturen av träningsformen kan Quality Movement AB och deras coacher tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan komma att uppstå under våra klasser. 

För att delta på våra klasser är du medveten om och accepterar att detta sker på egen risk. 

 
 
 
 

Efter genomförd betalning samt deltagande på en eller flera klasser utgår ingen ångerrätt på deltagaravgiften.

Du godtar även att eventuella fotografier som tas av coacher och anställda av Quality Movement AB under träningstillfällen  kan kommas att användas vid marknadsföring och i sociala medier.