fbpx

Hammarby Sjöstad parkour för barn

Schema

V35 Luma – Fontänen på torget

V36 Luma – Fontänen på torget

V37 Sickla Kaj – Utanför Svenska kyrkan

V38 Mårtensdal – På andra sidan gatan mitt emot ICA

V39 Sickla udde – På konstruktionen bredvid Bastard Burger 

V40 Luma – Fontänen på torget

V41 Sickla Kaj – Utanför Svenska kyrkan

V42 Mårtensdal – På andra sidan gatan mitt emot ICA

v43  Luma – Fontänen på torget

V44  HÖSTLOV

V45 Sickla Udde – På konstruktionen bredvid Bastard Burger 

Information

Välkommen till medlemssidan för Quality Movements parkourgrupp för barn 6-12 år i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Här hittar du information om mötesplats, coach, nyheter samt frånvaroanmälan för dig som elev vid sjukdom.

Bra att tänka på inför en klass:
– Vi tränar alltid utomhus så anpassa kläder efter väder. Ta med extra plagg som är lätt att ta på och ta av. Ta inte med större väskor än vad man kan springa med. Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers så länge de är bekväma och mjuka.
– Ta med vatten för att dricka under passet.
– Det underlättar undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion.
– Om ditt barn har tillåtelse att gå hem själv efter en klass så behövs ett skriftligt godkännande av dig som förälder. Det går bra att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.

Coacherna för gruppen

Viktor Andersson
Viktor AnderssonSenior Coach
Med jämna uppehåll sen 2006, tog Viktor upp parkouren på allvar 2009. Från att han tog ADAPT level 1 så började han allt mer hjälpa till på klasserna. Viktor, tillsammans med Martin är de enda två certifierade ADAPT level 2-coacherna i Sverige!
Viktor jobbar som fotograf och grafisk designer vid sidan av Quality Movement och har designat logotype, kläderna i webshopen samt tagit majoriteten av fotograferierna på siten.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

NYHETER

Vikarie på passet den 29/4

Hej,

Tyvärr har jag fått förhinder så klasserna imorgon den 29/4 kommer att ledas av vår tränare Hedvig. Hennes kontaktuppgifter är 0764191496

Hoppas ni får ett trevligt pass!

/Viktor

By |april 28th, 2020|Info|

Parkour hemma

Hej,

Jag har varit hemma i några veckor nu för en lätt torrhosta och har därför inte kunnat hålla mina parkourklasser som vanligt. Men här följer en kort video på en övning man kan göra för att träna parkour hemma med saker man har hemma. Målet med övningen är att träna upp precisionen i sina hopp men också landningsteknik. Jag har byggt upp övningen så det är något ni kan göra med era föräldrar och syskon.

Skicka ett mess ifall det är några frågor!

Lösenord: Parkour

By |april 2nd, 2020|Artikel, Info|