fbpx

Örby Parkourgrupp

Nästa träning

november, 2022

Välkommen till medlemssidan för vår parkourgrupp i Örby

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Coacherna för gruppen

Leon Brandt
Leon BrandtCoach
Leon började träna parkour som liten runt år 2010 främst i Värmdö och började även i Stockholm med Quality movement under hans senare år inom sporten. Leon fastnade för rörelseformen då han fann att den skilde sig på ett positivt sätt från många andra sporter han prövat. Parkour var något nytt som inte kräver något mer från individen än kroppens förmåga och motivation!

Som coach vill Leon sprida den rörelseglädje han själv funnit. Han gillar att experimentera med sin rörelseform och är väl känd för hans flyt eller “flow”.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

INFORMATION

Vikarie på passet den 29/4

Hej,

Tyvärr har jag fått förhinder så klasserna imorgon den 29/4 kommer att ledas av vår tränare Hedvig. Hennes kontaktuppgifter är 0764191496

Hoppas ni får ett trevligt pass!

/Viktor

By |april 28th, 2020|Info|

Parkour hemma

Hej,

Jag har varit hemma i några veckor nu för en lätt torrhosta och har därför inte kunnat hålla mina parkourklasser som vanligt. Men här följer en kort video på en övning man kan göra för att träna parkour hemma med saker man har hemma. Målet med övningen är att träna upp precisionen i sina hopp men också landningsteknik. Jag har byggt upp övningen så det är något ni kan göra med era föräldrar och syskon.

Skicka ett mess ifall det är några frågor!

Lösenord: Parkour

By |april 2nd, 2020|Artikel, Info|