fbpx

Hammarby Sjöstad Parkourgrupp

Välkommen till medlemssidan för vår parkourgrupp i Hammarby Sjöstad

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Coacherna för gruppen

Viktor Andersson
Viktor AnderssonCoach
Med jämna uppehåll sen 2006, tog Viktor upp parkouren på allvar 2009. Från att han tog ADAPT level 1 så började han allt mer hjälpa till på klasserna. Viktor, tillsammans med Martin är de enda två certifierade ADAPT level 2-coacherna i Sverige!
Viktor jobbar som fotograf och grafisk designer vid sidan av Quality Movement och har designat logotype, kläderna i webshopen samt tagit majoriteten av fotograferierna på siten.

Nästa träning

october, 2020

14oct16:0017:00Sjöstan 6-8 årSickla Kaj

14oct17:1018:10Sjöstan Nyb.Sickla Kaj

14oct18:2019:20Sjöstan FortsSickla Kaj

14oct19:3020:45Sjöstan AvcSickla Kaj

INFORMATION

Vikarie på passet den 29/4

Hej,

Tyvärr har jag fått förhinder så klasserna imorgon den 29/4 kommer att ledas av vår tränare Hedvig. Hennes kontaktuppgifter är 0764191496

Hoppas ni får ett trevligt pass!

/Viktor

By |april 28th, 2020|Info|

Parkour hemma

Hej,

Jag har varit hemma i några veckor nu för en lätt torrhosta och har därför inte kunnat hålla mina parkourklasser som vanligt. Men här följer en kort video på en övning man kan göra för att träna parkour hemma med saker man har hemma. Målet med övningen är att träna upp precisionen i sina hopp men också landningsteknik. Jag har byggt upp övningen så det är något ni kan göra med era föräldrar och syskon.

Skicka ett mess ifall det är några frågor!

Lösenord: Parkour

By |april 2nd, 2020|Artikel, Info|

Intresseanmälan Parkour i Hammarby Sjöstad 6-8 år LÖRDAGAR

Vi har nu en termin kört en mycket lyckad kurs för elever i 6-8 års ålder i sjöstan på onsdagar. Det har däremot funnits ett intresse för en helgklass. Vi behöver minst 6 elever för att kunna ha en grupp med utgångspunkt i Sjöstan. Skicka intresseanmälan nedan så återkommer vi när vi har en grupp och vad som är passande startdatum!

Tidpunkten för klassen är Lördagar kl 14:00-15:00

Ifall ni har några frågor så är det bara att maila viktor@qualitymovement.se

Intresseanmälan Parkour 6-8 år på lördagar

Click me to change the description.

X