Fys med fokus på gemenskap och att vara stark och användbar.

Tisdagar kl 19

Anmälan

Styrka med syfte

Le parkour skapades för att göra människor starka och grunden till detta ligger i styrketräning. Det finns så mycket träning i världen som sker utan kunskap om hur övningar utföres eller varför de utföres. Vill du landa dina hopp bättre? Vill du komma upp för väggar snabbare? Vill du bli av med rygg- eller knäproblem som stör din träning? Styrketräning är det som möjliggör detta.

Styrkepassen kombinerar olika former av styrka tillsammans med konditionsträning, allt för att göra dig starkare. Det enda som krävs är att du gör ditt bästa. Mycket är dock inte nödvändigtvis bra. Styrketräning utan rätt form, intensitet och variation kan vara direkt farlig. Där kommer din coach att se till att träningen är anpassad för dig, dina behov och mål.

Gemenskap

Många tror att enorm styrka krävs för att börja med parkour men sanningen är att det enda som krävs är viljan att bli bättre, en vilja som är stark i gruppen. Träningen bygger på helkroppstyrka och olika utmaningar för individen och gruppen. Alla börjar tillsammans, alla slutar tillsammans.

Fysklasserna passar dig som vill bli starkare i alla meningar av ordet, vare sig du utövar parkour eller inte. Din kondition, uthållighet och styrka kommer att förbättras med hjälp av den fysiska fostran vi utför. Även din mentala styrka och vilja att anta utmaningar kommer att utvecklas då den peppande gemenskapen hjälper till när viljan sackar.

Tisdagar kl 19

Anmälan

Villkor

Säkerhet är ett av de absolut viktigaste momenten för oss och våra coacher gör allt i sin makt både innan, under och efter träningspassen för att försäkra en säker upplevelse på våra klasser. Vi har hållit tusentals klasser sen 2008 och har aldrig upplevt värre värre skador under vår uppsikt än stukade fötter och blåmärken. 

Detta till trots så är Parkour fortfarande en träningsform där man utsätter sig för beräknade risker och tyvärr så händer det ibland olyckor. På grund av naturen av träningsformen kan Quality Movement AB och deras coacher tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan komma att uppstå under våra klasser. 

För att delta på våra klasser är du medveten om och accepterar att detta sker på egen risk. 

 
 
 
 

Efter genomförd betalning samt deltagande på en eller flera klasser utgår ingen ångerrätt på deltagaravgiften.

Du godtar även att eventuella fotografier som tas av coacher och/ eller anställda av Quality Movement AB kan kommas att användas vid marknadsföring och sociala medier.