fbpx

PARKOUR: ALLA NIVÅER GÖTEBORG

Observera: Göteborg kurserna är för tillfället inställda pga föräldrarledighet!

Välkommen till medlemssidan för Parkour: Alla Nivåer i Göteborg.

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka, bekväma och sitter bra fast på foten.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Coacherna för gruppen

Nästa träning

september, 2022

Magnus Lundqvist
Magnus LundqvistCoach
Magnus var en av medgrundarna av Quality Movement Göteborg. Tillsammans med Anna tog han ADAPT Level 1 och fokuserar sin träning mycket kring löpning, passager och riktigt ‘down to earth’ parkour-träning.
Derek Johansson
Derek JohanssonCoach
Derek är det nyaste tillskottet till arbetsstyrkan som är Quality Movement Parkours ledarteam. Med rötter i Kanada tränade han med Parkour British Columbia i Vancouver. Nu är han tillbaka i Sverige och jobbar som Audio Designer om dagarna och lär ut Parkour om kvällarna
Johan Pettersson
Johan PetterssonCoach
Johan har tränat med Quality Movement Parkour i Göteborg sedan 2014 och har ett stort intresse för träning. Med stor erfarenhet inom OCR (Obstacle Course Racing) bygger även Johans träning väldigt mycket på uthållighet och effektivitet över hinder.

INFORMATION