VÅRA COACHER

Brandon Lee James Sandén
Brandon Lee James SandénCoach
Brandon började träna med Quality Movement 2012 och utvecklades snabbt. Ganska snabbt började han hjälpa till på träningarna och var tidigt en assisterande coach på våra klasser. Ett tag senare började han lära ut Parkour hos andra föreningar men har nu kommit tillbaka till Quality Movement igen för att lära ut och delta och arbeta med utvecklingen av organisationen.
Martin Svenselius
Martin SvenseliusVD, Senior Coach
Utbildad till idrottslärare på GIH och har haft flertalet jobb som handlar om att leda och utbilda ungdomar i rörelse och träning. Efter att ha haft parkour som ett intresse ända sen 2005 så har Martin under flera perioder tagit rollen som ledare över de grupper som fort spreds över Stockholm.

Först 2008 bildade han tillsammans med två vänner Stockholm Parkour Academy som han skötte vid sidan av idrottsläraryrket. Han har haft flera jobb med bl.a. TV4, Nokia, Kulturhuset i Stockholm m.fl. Ett par år senare gick han över för att sköta firman på heltid med hjälp av sina goda vänner Viktor och Rasmus.

Martin, tillsammans med Viktor, är de två enda ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Viktor Andersson
Viktor AnderssonCreative Director, Senior Coach
Med jämna uppehåll sen 2006, tog Viktor upp parkouren på allvar 2009. Från att han tog ADAPT level 1 så började han allt mer hjälpa till på klasserna. Viktor, tillsammans med Martin är de enda två certifierade ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Viktor jobbar som fotograf och grafisk designer vid sidan av Quality Movement och har designat logotype, kläderna i webshopen samt tagit majoriteten av fotograferierna på siten.

Wictor Hägglund
Wictor HägglundCoach
Wictor började träna med Quality Movement 2012 i samma veva som Brandon. Med lite fler uppehåll pga andra anställningar så har Wictor inte varit lika aktiv, men under en utbildningshelg visade han sig fruktansvärt kapabel. Med en energi och lekfullhet utan dess like hjälper han till på de träningar där han har tid, och lägger sin tid utanför träningarna på vigorös styrketräning.
Alexander 'Menkan' Stamenkovic
Alexander 'Menkan' StamenkovicAssistant Coach
Alexander började träna Parkour i samband med att Quality Movement (på den tiden Stockholm Parkour Academy) grundades och var med på våra klasser tillsammans med Brandon och Wictor.
Sen dess har han spenderat väldigt mycket tid på att resa runt hela världen och tränat med bl.a. flera medlemmar från Yamakasi – Parkourens grundare.

Med ADAPT Level 1 i sin repertoar och flera års erfarenhet av att lära ut Parkour på sin hemort i Gustavsberg så var Alexander ett självklart tillskott till verksamheten när vi växte och behövde fler tränare.

X