fbpx

PARKOUR: ALLA NIVÅER STOCKHOLM

Välkommen till medlemssidan för Parkour: Alla Nivåer i Stockholm

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:

– Dessa pass är till för dig över 13 år, annars kolla in våra lokala kurser!

– Mötesplatsen är en hållplats inom kollektivtrafiken, mer detaljerad info finns under respektive träningspass.

– Både ni som testar första gången och ni som tränat längre tid är välkomna, upplägget passar oavsett nivå.

– All träning sker på egen risk. Skador är sällsynta men är en naturlig del av all träning. Prata med din coach vid skada eller om du har frågor om säkerhet.

– Ta kläder efter väder då all träning sker utomhus. Är det kallt så ta gärna en extra jacka med som du kan ta av dig under passet.

– Om du blir sen, det är ok, sånt händer! Men meddela din coach INNAN passet har startat så att hen kan hjälpa dig att hitta gruppen. Telefonnr finns infon för respektive pass.

– Allt är frivilligt, alla är på samma sida och övningar kan anpassas till din nivå och dagsform.

– Välj dina strider. Är du rejält förkyld eller är skadad på nivån att du inte ens kan jogga så är det inte träning din kropp behöver. Vila hellre för att komma och ge allt en annan dag.

– Tag med minst en halvliter vatten (endast vatten) att dricka. Föredrar du att inte dricka under passet så se till att vätska upp ordentligt i förväg.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Coacherna för gruppen

Martin Svenselius
Martin SvenseliusSenior Coach
Utbildad till idrottslärare på GIH och har haft flertalet jobb som handlar om att leda och utbilda ungdomar i rörelse och träning. Efter att ha haft parkour som ett intresse ända sen 2005 så har Martin under flera perioder tagit rollen som ledare över de grupper som fort spreds över Stockholm.
Först 2008 bildade han tillsammans med två vänner Stockholm Parkour Academy som han skötte vid sidan av idrottsläraryrket. Han har haft flera jobb med bl.a. TV4, Nokia, Kulturhuset i Stockholm m.fl. Ett par år senare gick han över för att sköta firman på heltid med hjälp av sina goda vänner Viktor och Rasmus.

Martin, tillsammans med Viktor, är de två enda ADAPT level 2-coacherna i Sverige!

Nästa träning

july, 2020

No Events

INFORMATION

X