Saltsjöbaden Parkourgrupp

Välkommen till medlemssidan för vår parkourgrupp i Saltsjöbaden

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Nästa träning

Augusti, 2017

Sortera efter

Inga träningar

Coacherna för gruppen

Alexander Stamenkovic
Alexander StamenkovicCoach
Alexander började träna Parkour i samband med att Quality Movement (på den tiden Stockholm Parkour Academy) grundades och var med på våra klasser tillsammans med Brandon och Wictor.
Sen dess har han spenderat väldigt mycket tid på att resa runt hela världen och tränat med bl.a. flera medlemmar från Yamakasi – Parkourens grundare.
Med ADAPT Level 1 i sin repertoar och flera års erfarenhet av att lära ut Parkour på sin hemort i Gustavsberg så var Alexander ett självklart tillskott till verksamheten när vi växte och behövde fler tränare.