Älta Parkourgrupp

Välkommen till medlemssidan för vår parkourgrupp i Älta

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Nästa träning

Augusti, 2017

Sortera efter

Inga träningar

Coacherna för gruppen

Jesper Edberg
Jesper EdbergAssistant Coach
Jesper har tränat parkour med Quality Movement i flera år och började för några år sedan tillsammans med några andra elever från sin ort driva verksamheten Älta Parkour. Under sommaren 2016 tog han sin ADAPT Level 1-utbildning och pluggar idag Idrott på Bosön Idrottshögskola.
Våren 2017 gick den blommande verksamheten han skapat i Älta ihop med Quality Movement för att tillsammans sprida parkour till hela Stockholm!
Pontus Tollerud
Pontus TollerudAssistant Coach
Pontus har varit elev hos Quality Movement väldigt länge och en regelbunden deltagare på våra Nivå 4-klasser. Som erfaren klättrare så imponerade han många med en fantastisk greppstyrka som gjorde många knepiga klättringsutmaningar att se enkla ut.
Tillsammans med Jesper började han tidigt lära ut parkour i föreningen Älta Parkour, innan han tillsammans med Jesper och Jakob började jobba med Quality Movement för att sprida det goda ordet om parkour till alla som vill lyssna!
Jakob Frick
Jakob FrickAssistant Coach
Info kommer snart