Älta Parkourgrupp

Välkommen till medlemssidan för vår parkourgrupp i Älta

Här kommer vi skriva särskilda saker att tänka på, eventuella nyheter och om det sker några ändringar i mötesplats. Till höger kan ni även göra frånvaroanmälan vid sjukdom.

Bra att tänka på:
– Bra skor är gymnastikskor, löparskor eller sneakers. De mesta fungerar så länge de är mjuka och bekväma.
– Vi kommer alltid vara utomhus, så se alltid till att ha på sig kläder som passar vädret.
– Våren är runt hörnet, men inte här helt än! Så kom ihåg att ta med er ordentligt med kläder så barnen inte blir kalla under passet. En extra jacka som är lätt att ta av sig under passet för att ta på sig igen när de går hem, brukar räcka.
– Det skulle underlätta mycket i vår undervisning om prylar likt mobiltelefoner, sparkcyklar, ‘hoverboards’ m.m. lämnas hemma under träningen. De skapar onödig distraktion inte bara hos ägaren, utan även hos de andra eleverna.
– Om ett barn har tillåtelse att gå hemifrån så behövs ett skriftligt godkännande av föräldrarna. Räcker att maila oss på info@qualitymovement.se en gång om ert barn alltid får gå hem själv efter passet.
– Ta inte med större väskor än vad man kan springa med.
– Ta med gott om vatten för att dricka under passet.

Kontakt

Frågor eller Sjukanmälan

Coacherna för gruppen

Wictor Hägglund
Wictor HägglundCoach – 0739882535
Wictor började träna med Quality Movement 2012 i samma veva som Brandon. Med lite fler uppehåll pga andra anställningar så har Wictor inte varit lika aktiv, men under en utbildningshelg visade han sig fruktansvärt kapabel. Med en energi och lekfullhet utan dess like hjälper han till på de träningar där han har tid, och lägger sin tid utanför träningarna på vigorös styrketräning.

Nästa träning

Oktober, 2017

Sortera efter
Tis17okt17:00- 18:00Älta 8-12 år17:00 - 18:00 Älta Parkourpark
Tors19okt17:00- 18:00Älta Fortsättning17:00 - 18:00 Älta Parkourpark