Våra klasser

Här nedanför kan du hitta information om våra klasser för dig som är 13 år och uppåt. Alla träningar hålls utomhus så ta med kläder efter väder! 

Nivå 1

GRATIS
  • Onsdagar kl 19
  • För dig som aldrig tränat parkour tidigare

Nivå 2

1499SEK
  • Måndagar kl 19,Lördagar kl 14
  • För dig som är ny till träningsformen. Tillgång till Nivå 2-klasserna

Nivå 3

1499SEK
  • Torsdagar kl 19,Söndag kl 17
  • För dig som har tränat något år. Tillgång till Nivå 3-klasser

Nivå 4

2999SEK
  • Söndagar kl 14
  • Vår mest avancerade nivå. Tillgång till Nivå 2-4 och fys-klasser

Fit For Flight

1499SEK
  • Torsdagar kl 19
  •  Träningspass för alla nivåer från 25 år och uppåt

Nivå 1

För dig som aldrig tränat parkour tidigare

Nivå 1 är för dig som aldrig tränat parkour förut, men också för dig som har tränat ett tag men bara vill hänga med sköna människor och fräscha upp grunderna. Med en gemensam uppvärmning och startfys börjar vi passet innan vi delar upp oss i mindre grupper och med varsin coach i spetsen beger oss till olika platser för att arbeta på dagens teman. Vi avslutar gemensamt på startplatsen med en gemensam stretch.

Jam varje månad

Första onsdagen varje månad är detta pass ett fritt träningspass där coacherna står för en gemensam uppvärmning men efter det så är det upp till var och en att träna och röra sig under passet. Coacherna finns självfallet på plats för att ge inspiration och råd.

Ingen anmälan krävs för denna nivå.

Onsdagar kl 19
Åldergräns 13 år

Nästa Nivå 1-träning:

december, 2018

No Events

Nivå 2

För dig som är ny till träningsformen

Nivå 2 är nivån för dig som är ny till träningsformen eller aldrig har tränat förut men vill träna lite mer och intensivare än på Nivå 1. Nivå 2 lägger större fokus på fys, teknisk utveckling och individuella utmaningar.

På den här nivån går vi in lite mer på djupet av grundrörelserna samt kompletterar träningen med fys. Vi går in på begrepp så som kontroll, smidighet och flow.

Nästa Nivå 2-träning:

december, 2018

No Events

Måndagar kl 19 & lördagar kl 14.
Åldersgräns 13 år.

Nivå 3

För dig som har tränat något år

Nivå 3 är för dig som tränat något eller några år och är väl införstådd i vad Parkour handlar om och de utmaningar de bjuder. Dessa träningar berör djupet av parkourens grundfilosofi och jobbar gärna med övningar som grundarna själva brukade använda sig av.

Detta i kombination med en högre teknisk nivå och med mer fys gör träningen både rolig och utmanande!

Nästa Nivå 3-träning:

december, 2018

No Events

Torsdagar kl 19 & söndagar kl 17.
Åldersgräns 15 år.

Nivå 4

Vår mest avancerade nivå

Nivå 4 är vår mest avancerade nivå. Här arbetar vi med de mest extrema utmaningarna som träningsformen erbjuder. Det är allt från vigorös styrketräning till hissnade höjder och långa, krävande hopp, fysiska som mentala. Det är också på den här nivån som man även expanderar sin fysiska och psykiska nivå till ännu högre höjder då träningsupplägget inte alltid är lika konventionellt som de andra träningarna.

Nästa Nivå 4-träning:

december, 2018

No Events

Söndagar kl 14.
Åldersgräns 15 år.

Parkour: Fit for Flight

Parkour: Fit for Flight är våra parkourklasser anpassade för åldrarna 25+. Parkour är en träningsform för alla, men det kan vara avskräckande att träna med folk som är avsevärt mycket yngre. Därför introducerar vi denna parkourklass för vuxna som vill ha ett kul sätt att komma i/ hålla sig i form.

Nästa Fit for Flight-träning:

december, 2018

No Events

Torsdagar kl 19.
Åldersgräns 25 år.

Villkor

Säkerhet är ett av de absolut viktigaste momenten för oss och våra coacher gör allt i sin makt både innan, under och efter träningspassen för att försäkra en säker upplevelse på våra klasser. Vi har hållit tusentals klasser sen 2008 och har sällan upplevt värre skador under vår uppsikt än stukade fötter och blåmärken. 

Detta till trots så är Parkour fortfarande en träningsform där man utsätter sig för beräknade risker och tyvärr så händer det ibland olyckor. På grund av naturen av träningsformen kan Quality Movement AB och deras coacher tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan komma att uppstå under våra klasser. 

För att delta på våra klasser är du medveten om och accepterar att detta sker på egen risk. 

 
 
 
 

Efter genomförd betalning samt deltagande på en eller flera klasser utgår ingen ångerrätt på deltagaravgiften.

Du godtar även att eventuella fotografier som tas av coacher och/ eller anställda av Quality Movement AB kan kommas att användas vid marknadsföring och sociala medier. 

X