fbpx

Ny info! Mycket på G!

Hej allihop!

Hoppas ni har haft en sjukt bra sommar så här långt och det är mycket kvar! Terminen kör snart igång och vi har en hel del på gång.

1. Fyspass
Vi kommer att köra enskilda fyspass varje tisdag denna termin och se hur det funkar. Dessa ingår i terminsavgiften eller kan köras som enskilt pass.

2. Instruktörspass
Vi kommer att börja med specialpass för er som vill jobba mot att bli instruktörer i Parkour Academy, mer info under ”Schema och tillgängliga pass”

3. Henning Attlin
En av många extremt duktiga traceurer vi har tränat med under året har tagit sin plats som instruktör hos Parkour Academy. Varmt välkommen i teamet Henning!

4. Stockholm Summer Jam 2011
Nu i helgen (6-7 aug) är det Jam här i Stockholm och alla nivåer är välkomna! Vi börjar med startfys på plattan kl 12:00 på lördagen och kör sedan vidare fram till 18:00 då det kommer genomföras ett seminarium kring Parkour lett av Martin Svenselius och Felix Larsson Rudfeldt.

5. MovNat
Jag vet, vi har fortfarande inte kört detta pass men helgerna har flugit iväg, nu behöver vi bara en bra dag att köra det på! För er som är oinsatta så kommer detta vara ett pass i MovNat eller Methode Naturelle. Parkourträningen har inspirerats mycket av denna träningsform som syftar till att träna i naturmiljö med endast sin kropp och naturen som redskap, passet genomförs i badkläder. Det komer att bäras, klättras, springas, simmas osv. och känslan kommer koppla er tillbaka till den starka, rörliga och flexibla varelse vi är skapta att vara.

Det var allt för nu, hör av er om det finns några frågor!
//Martin

About the Author:

3 Comments

 1. Henbacawire 5 september, 2011 at 17:56

  självklart kan du komma till fysen! du behöver inte göra mer en du klarar av, ingen tvingar dej till något, det är din träning 🙂

 2. Titan kupon 19 oktober, 2011 at 20:39

  Går de fotfarande att komma med på era tisdags fyspass?
  Jag skulle isåfall ilja följa me.

  • Viktor 6 februari, 2012 at 23:51

   Hej!
   Ja, det kan man fortfarande göra. Du får däremot bara testa 1 gång gratis, sen får du betala terminsavgift.
   Om du ska träna t.ex. Onsdagar (nybörjare) och Tisdagar (fys/ kondition) så kostar det 495 kr för en termin. Mer info hittar du på http://parkouracademy.se/?page_id=17

   /Viktor

Comments are closed.

X